Selecteer een pagina

schouderpijn

Slijmbeursontsteking (bursitis), peesontsteking en inklemming worden samen SAPS genoemd. Een frozen schoulder is een stijve schouder. Met echografie kun je een schouder beter onderzoeken. Fysiotherapie werkt goed voor de korte en lange termijn. Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Lees dan verder.

Maak een afspraakOVER ONS
Schouderpijn is de op één na meest voorkomende klacht. Ongeveer 60% van de mensen is na een jaar klachtenvrij.

Bij schouderklachten heb je pijn in en rond het schoudergewricht. Vaak is de bovenarm ook pijnlijk. De klachten komen door zwaar werk, door werken met je armen boven het hoofd of door steeds dezelfde beweging te maken. Of misschien heb je een verkeerde beweging met je schouder gemaakt en is jouw klacht het gevolg van een sportblessure. We onderzoeken of jouw schouder beschadigt is. Dat doen we met echografie. We zien dan precies hoe jouw schouder er van binnen uitziet. We geven je adviezen over hoe je een betere houd aanneemt en beter beweegt. En met oefeningen helpen we je je spieren sneller en krachtiger te laten samenwerken om je schouder te stabiliseren. Soms zetten we shockwave- of EPTE-therapie in om de klachten te behandelen. Heb je schouderklachten? Neem dan contact met ons op. Dan bespreken we samen hoe we jou kunnen helpen.

wat zegt de wetenschap?

Echografie is erg waardevol bij schouderonderzoek, fysiotherapie werkt het bij het mobiliseren en stabiliseren van het gewricht. 

Echografie kan heel goed gebruikt worden om lees verder

Onze specialisten

Dit zijn onze specialisten op het gebied van schouderklachten. Zij bespreken graag hoe ze jou kunnen helpen.

Massai Wismans MSc

Manueel therapeut, Sportfysiotherapeut, Echografie Schouder, McKenzie

Aandachtsgebied:
Sportgerelateerde klachten, schouder problematiek, nek en rugklachten.

Dorinda Hazeleger MSc

Fysiotherapeut, Echografist, Extended scope specialist

Aandachtsgebied:
Echografische diagnostiek, schouderklachten, enkel en voetklachten