Selecteer een pagina

enkel en voetpijn

Hielspoor, peesplaatontsteking en achillespeesontsteking komen vaak voor. Met echografie onderzoeken we waar het probleem precies zit. Shockwave en EPTE zijn goede methoden om er van af te komen. Lees hieronder hoe we jou kunnen helpen.

Maak een afspraakOVER ONS

Ongeveer 11-15% van de mensen heeft peesklachten bij hielpijn.

Hielpijn is daarmee de meest voorkomende voetaandoening in Nederland. Hielpijn is een verzamelnaam van klachten rond het hielbeen. De klachten zitten zich op verschillende plaatsen aan de hiel of onder de voetzool van de achtervoet. Het hielbeen staat in direct contact met het sprongbeen. Het sprongbeen vormt onder andere samen met het scheenbeen het enkelgewricht. Daarom hebben problemen in de hiel meestal ook gevolgen voor andere delen van de bewegingsketen.
Benieuwd hoe wij te werk gaan? Een hielpijnspecialist onderzoekt de klachten. Door manueel onderzoek, een echo en een loopanalyse. Soms is aanvullend onderzoek nodig door een sportpodoloog of orthopedisch schoentechnicus. Na de diagnose maken we samen een behandelplan. Zo helpen we jou zo snel mogelijk van jouw hielproblemen af. Neem gerust contact met ons op. Dan bespreken we samen hoe we jou kunnen helpen.

wat zegt de wetenschap

EPTE en Shockwave therapie zijn revolutionair bij peesklachten in de voet. Vooral bij langdurige peesproblemen

Langdurige peesproblemen in de voet is veel voorkomend. Peesklachten bij hielpijn komt in ongeveer 11-15% van de populatie voor. Deze klachten lees verder

Onze specialisten

Dit zijn onze specialisten op het gebied van enkel- en voetklachten. Zij bespreken graag hoe ze jou kunnen helpen.

Patrick Gieling MSc

Manueel therapeut i.o.

Aandachtsgebied:
Nek en rugklachten, enkel en voetklachten

Joey Joosen

Fysiotherapeut, Spier en pees specialist

Aandachtsgebied:
Enkel en voet gerelateerde klachten, peesproblematiek