Het Zorgplan Rugpijn, effectief bewezen

Rugpijn is een veelvoorkomend probleem onder volwassenen in Nederland. Ongeveer 80 procent van de volwassenen heeft wel eens last van rugpijn. Het kan zowel plotseling optreden als geleidelijk ontstaan. Het is een vervelend probleem dat dagelijkse activiteiten kan bemoeilijken en veel pijn kan veroorzaken.

De juiste behandeling

Om snel van de rugpijn af te komen, is het belangrijk om de juiste behandeling te krijgen. Het Zorgplan Rugpijn is een plan dat speciaal is ontwikkeld door professionals op het gebied van rugproblemen. Met dit plan wordt betrouwbare zorg en een spoedig en blijvend herstel geboden.

Het plan begint met een uitgebreid startonderzoek om de ernst van de rugpijn in kaart te brengen. Op basis van de resultaten van dit onderzoek wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld. Dit maatwerk zorgt ervoor dat de beste aanpak wordt gegarandeerd en dat de patiënt snel en voor een langere periode van de rugpijn afkomt.

E-health

Tijdens het Zorgplan Rugpijn krijgt de patiënt extra begeleiding op afstand via e-health. Dit kan bestaan uit overleg met de fysiotherapeut of bijvoorbeeld online oefeningen voor de rug. Zo kan de patiënt ook thuis werken aan het herstel, samen met de fysiotherapeut.

Na de behandeling is het belangrijk om de rug goed te blijven gebruiken tijdens de alledaagse activiteiten. Daarom geeft de fysiotherapeut de patiënt tips en adviezen in een persoonlijke afsluiting van het zorgplan. Dit zorgt ervoor dat de patiënt ook in de toekomst verlost blijft van rugpijn.

Bewezen effectief

Het Zorgplan Rugpijn is speciaal ontwikkeld om rugklachten weg te nemen en te voorkomen dat de patiënt in de toekomst weer last krijgt. De resultaten spreken voor zich: meer dan 80.000 behandelde patiënten zijn veel verbeterd of volledig hersteld en zeer tevreden over de behandeling.

Kortom, het Zorgplan Rugpijn biedt een persoonlijke aanpak en betrouwbare zorg voor een spoedig en blijvend herstel van rugpijn.

91% van de patiënten is veel verbeterd of volledig hersteld

95% van de patiënten is zeer tevreden

(resultaten gemeten onder meer dan 80.000 behandelde patiënten)